Rreth MedGence

MedGence është një nga kompanitë më të rëndësishme CRO të mjekësisë natyrore në Kinë.Ne jemi të specializuar në kërkimin e mjekësisë natyrore dhe përbërësit.Ne ofrojmë shërbime të plota që nga skriningu i lëndëve të para deri tek furnizimi me produkte finale në fushën e mjekësisë natyrore.Që nga themelimi ynë 14 vjet më parë, ne kemi ofruar shërbime R&D për më shumë se 100 prodhues dhe spitale farmaceutike kryesore në Kinë.Ne kemi përfunduar studimin mjekësor modern të 83 formulave të Mjekësisë Klasike Tradicionale Kineze, kemi zhvilluar 22 ilaçe natyrale novatore, kemi marrë regjistrimin e 56 ilaçeve të përgatitjes spitalore dhe kemi vendosur standarde dhe procese prodhimi për afro 400 ilaçe të vetme barishtore.Ne kemi grumbulluar qindra mijëra tufa të të dhënave kërkimore mbi materialet me burim natyror, barishtet TCM dhe preparatet mjekësore.Shërbimet tona përfshijnë përmirësimin e formulimit për suplementet dietike, zhvillimin e substancave fitokimike si ilaç të ri premtues, gjetjen e zgjidhjeve të reja për kozmetikën, etj. Ne ofrojmë gjithashtu shërbim CDMO për të gjitha sa më sipër.

Çfarë bëjmë ne

 • Ekzaminimi i përbërësve aktivë të bimëve

  Ekzaminimi i përbërësve aktivë të bimëve

  Bimët natyrore përmbajnë një numër të madh të përbërësve aktivë, si alkaloide, polisakaride, saponina, etj. Këto substanca aktive mund të përdoren në mjekësi, kujdes shëndetësor, kozmetikë dhe pesticide biologjike dhe produkte të tjera.Kur një klient kërkon një përbërës natyral për ndonjë aplikim specifik, ne mund të ofrojmë ndihmë.Bazuar në akumulimin tonë të gjerë të të dhënave dhe kapacitetin e fortë të analizës, ne mund ta ndihmojmë klientin tonë të ekzaminojë dhe identifikojë se cilat substanca janë më efektive në arritjen e efektit të veçantë dhe cilat bimë përmbajnë përbërësit e synuar të dëshiruar në më shumë densitet, në mënyrë që të sigurojë një zgjidhje me konsideratë si në ekonomi ashtu edhe në mirëdashësi mjedisore.
 • Studimi dhe vlerësimi i fuqisë së përbërësve aktivë botanik nga stinë të ndryshme dhe origjinë të ndryshme

  Studimi dhe vlerësimi i fuqisë së përbërësve aktivë botanik nga stinë të ndryshme dhe origjinë të ndryshme

  Të njëjtat bimë që rriten në vende të ndryshme mund të kenë një ndryshim të madh në fuqinë e përbërësve aktivë.Edhe nëse bimët që rriten në të njëjtin vend do të kenë ndryshim në fuqinë e përbërësve aktivë nga stinë të ndryshme.Nga ana tjetër, pozicionet e ndryshme të bimëve janë të ndryshme në fuqinë e përbërësve aktivë.Puna jonë u mundëson klientëve tanë të identifikojnë vendin më të mirë të origjinës, sezonin më të përshtatshëm të korrjes dhe pjesët më efektive të lëndëve të para dhe në këtë mënyrë i ndihmon klientët tanë të ndërtojnë një zgjidhje burimore me efikasitet të lartë dhe me kosto më të mirë.
 • Krijimi i metodave të analizës së përbërësve aktivë

  Krijimi i metodave të analizës së përbërësve aktivë

  Një metodë e vërtetuar testimi është një faktor i domosdoshëm për të konfirmuar një substancë aktive.Metodat e analizës që kemi zhvilluar për klientin tonë mund të sigurojnë që klienti ynë të ketë mjete të besueshme për të kontrolluar cilësinë dhe kështu të fitojë besim nga tregu.Në varësi të produktit, metodat e analizës të përfshira do të përfshijnë të gjitha ose disa nga sa vijon: kromatografia e identifikimit të shtresës së hollë me performancë të lartë (HPTLC), kromatografia e lëngshme me performancë të lartë (HPLC), kromatografia e gazit (GC), kromatografia me gjurmë gishtash, etj. .
 • Studimi i procesit të prodhimit për përbërësit aktivë

  Studimi i procesit të prodhimit për përbërësit aktivë

  Kur një përbërës aktiv është i bllokuar, është shumë e rëndësishme të punoni se si ta prodhoni atë me koston më të mirë.Ekipi ynë mund të krijojë procesin më efektiv të prodhimit për klientët tanë për të rritur konkurrencën dhe për të zvogëluar presionin ndaj natyrës.Shërbimi ynë përfshin para-trajtimin e lëndës së parë, metodën e mëtejshme të përpunimit (si p.sh. pastrim, abstraksion, tharje, etj.).Parametrat kryesorë të renditur më sipër mund të jenë jashtëzakonisht kritik në përcaktimin e suksesit të prodhimit.
 • Studimi i procesit të prodhimit për produktet e gatshme

  Studimi i procesit të prodhimit për produktet e gatshme

  Mund të ketë sfida të tjera gjatë kthimit të përbërësve aktivë në produkte për konsum.Për shembull, procesi i gabuar mund të zvogëlojë përmbajtjen e përbërësve aktivë, ose mund të ketë mangësi në tretshmëri ose shije.Ekipi ynë mund të ofrojë gjithashtu shërbime kërkimore për të zgjidhur problemet e mësipërme për klientët tanë.
 • Studimet e toksicitetit

  Studimet e toksicitetit

  Siguria duhet të sigurohet përpara se një produkt të hidhet në treg.Ne kryejmë studime të toksicitetit për produktet e klientëve tanë, për t'i lehtësuar ata nga shqetësimet dhe për të nxjerrë në treg produkte efektive dhe të sigurta.Shërbimi përfshin studimin e toksicitetit akut LD50, studimin e toksicitetit kronik, studimin e toksicitetit gjenetik, etj.
 • Test In Vitro

  Test In Vitro

  Testi in vitro mund të sigurojë reagimin e qelizës dhe organeve ndaj përbërësve aktivë, për të ofruar referenca në vlerësimin nëse studimi duhet të vazhdojë.Edhe pse testi in vitro nuk është i përshtatshëm për të gjithë studimin e përbërësve aktivë, ai është padyshim një faktor i rëndësishëm që mund të mbështesë klientin tonë për të marrë një vendim me një kosto shumë të vogël, sepse në shumicën e rasteve testi vitro ka konsum shumë të ulët në kosto dhe kohë.Për shembull, kur zhvillohen përbërësit aktivë për kontrollin e glukozës në gjak, ose produkte antivirale, të dhënat e marra nga testet in vitro janë shumë domethënëse.
 • Studimi i kafshëve

  Studimi i kafshëve

  Ne ofrojmë shërbimin e studimit të kafshëve për klientët tanë.Testi i toksicitetit dhe testi i efikasitetit në modelet e studimit të kafshëve, në shumicën e rasteve, mund të jenë referencë shumë domethënëse për produktet e klientëve tanë, veçanërisht për suplementet dietike dhe kozmetikën.Ndryshe nga studimi klinik, studimi i kafshëve është një mënyrë testimi e shpejtë dhe e përballueshme për të siguruar që produkti të jetë efektiv dhe i padëmshëm.
 • Studimi klinik

  Studimi klinik

  Sipas kontratës kërkimore për përbërës të ri aktiv ose formulë të re, ne mund të organizojmë studim klinik, sipas kërkesës, duke përfshirë gjurmët njerëzore në grup të vogël për suplementet dietike, si dhe studimin klinik faza I, faza II, faza III dhe faza IV e cila është kërkohet nga kërkesat e reja të aplikimit të barnave, për të mbështetur klientët tanë për të marrë të dhënat e nevojshme dhe për t'u kualifikuar për aplikimin e ri të barnave (NDA).
 • Studimi i formulimit natyror

  Studimi i formulimit natyror

  Bazuar në akumulimin tonë në fushën e kërkimit të Mjekësisë Tradicionale Kineze (TCM), ne jemi të specializuar në formulimet natyrale, për të rritur efikasitetin e shtesave dietike dhe ose për të zhvilluar mjekësi të re.Shërbimi mund të jetë procesi i plotë duke përfshirë formulimet, vendosjen e standardeve të lëndëve të para, vendosjen e metodave të analizës, përmirësimin e procesit të prodhimit, studimin e efikasitetit dhe studimin e toksicitetit, etj. Ndërkohë, detyra individuale e përmendur më sipër mund të kryhet gjithashtu sipas kërkesës.
 • Prodhimi me kontratë (OEM) për përbërësin aktiv

  Prodhimi me kontratë (OEM) për përbërësin aktiv

  Ne mund të organizojmë prodhimin për një lëndë të parë të specifikuar që klienti ynë dëshiron.Ne kemi fabrikën tonë pilot dhe fabrikat tona bashkëpunuese nën menaxhimin e drejtpërdrejtë të ekipit tonë teknik, të gjitha rezultatet e studimit mund të kalojnë pa probleme në prodhim dhe garantojnë që klienti ynë të marrë produktin e dëshiruar me cilësi të lartë në kohën e duhur.Forma e përbërësit aktiv mund të jetë lëngje të përqendruara, fuqi, pasta, vajra të paqëndrueshme, etj. Me modelin e besuar të prodhimit, informacioni i produktit dhe njohuritë e klientëve nuk do të zbulohen dhe do të qëndrojnë në avantazhin konkurrues.
 • Prodhimi me kontratë (OEM) për produktet e gatshme

  Prodhimi me kontratë (OEM) për produktet e gatshme

  Me fabrikën tonë pilot dhe fabrikat tona bashkëpunuese, ne mund të ofrojmë shërbimin e zhvillimit të kontratave dhe prodhimit të kontratave (CDMO) për klientët tanë.Produktet tona mund të jenë pije alkoolike, kapsula, xhel të butë, tableta, pluhura të tretshëm, granula, etj. Bazuar në sfondin tonë të specializuar teknik dhe modelin tonë të biznesit të prodhimit me kontratë, ne jemi në gjendje të garantojmë dorëzim në kohë, cilësi të besueshme dhe moszbulim të njohurive si.
 • -
  10+ vite eksperiencë
 • -
  300+ Stafi Kërkimor
 • -
  Mbi 50 klientë të Kompanive të famshme Farmaceutike
 • -
  100+ projekte inovative të zhvilluara

Klientët tanë